Nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber

27-28 maj på Åbymässan

NY MÄSSA FÖR HELA ELBRANSCHEN TILL GÖTEBORG!

Visst söker du också förnyelse och uppdatering i din yrkesvardag?

Som elektriker är det av yttersta vikt att lyckas hålla tungan rätt i mun och vi bakom Elmässan ser det som vårt uppdrag att ge dig tillgång till det senaste; såväl inom produkter som standarder och nya kunskaper. För att kunna bygga framtidens Sverige kommer det krävas mycket av dig och dina färdigheter. Inför elektrifieringen av vårt samhälle och övergången till moderna, energieffektiva fastigheter och städer kommer vi inom elbranschen att spela en stor – om inte störst – roll. Och allt börjar och slutar med dig som befinner sig ute i verkligheten varje dag. Du som gör framtidens Sverige möjligt.

På Elmässan träffar du leverantörer, branschaktörer, kollegor och stora profiler som är på plats för att visa upp sina produktnyheter, produktlanseringar och dela med sig av sin kunskap. Här hittar du på ett tidseffektivt sätt nya produktfavoriter och kan samtidigt inspireras och uppdatera din kunskapsbank med hjälp av våra kostnadsfria seminarier.

Vid utformandet av mötesplatsen ville vi göra ditt besök så enkelt och smidigt som möjligt, därför anordnar vi Elmässan Göteborg på Åbymässan i Mölndal, vilket innebär att du enkelt kan parkera bilen på någon utav de 2000 parkerinsplatserna som ligger i direkt anslutning till mässhallen. Vi vet att din tid är värdefull och vi vill ta så lite utav den i beslag som möjligt.

Och till det allra bästa: ditt besök är helt kostnadsfritt. Vi ses väl på Elmässan Göteborg?

Delta på Elmässan Göteborg

Nytt men inte nybörjare

Elmässan har arrangerats framgångsrikt sedan 2004 – vi finns sedan tidigare i både Stockholm, Malmö och Umeå. Däremot blir Elmässan i Göteborg något alldeles extra speciellt eftersom att den går samtidigt som Nordens enda belysningsmässa Light & Design.

Träffa kompisar i branschen

Det roliga med att gå på mässa måste väl ändå vara mötet med likasinnade som jobbar med samma sak som du? Och på Elmässan är det som upplagt för att nätverka med nya härliga kollegor i branschen. Och du är väl inte en sån där elektriker som inte vet om att framgången i ditt företags framtid ligger i dina kontakter inom ledande kretsar?

Tid är pengar

Du vill såklart ta så lite tid som möjligt från din ordinarie verksamhet. Därför vet vi att två intensiva dagar är allt som behövs. På Elmässan är vår mission att ge dig allt du behöver för att lägga en bra grund för dig och ditt företags framtid. Här får du enkelt överblick över produktnyheter, världslanseringar och nya spännande leverantörer.

Fokus på din personliga utveckling

Vi vet om att ditt jobb kan vara knivigt och att det är av yttersta vikt att du får tillgång till den senaste informationen om exempelvis standarder. Därför fyller vi vårt seminarieprogram med allt du kan tänkas behöva informationsmässigt i ditt dagliga arbete. (Tillgång till hela seminarieprogrammet ingår dessutom i din kostnadsfria entrébiljett!) Därtill vill vi hålla dig inspirerad och ge dig en nystart i din yrkesroll genom att varva vårt programmet med inspirerande inslag som hjälper dig att hålla lågan uppe.

Navigera vidare på sidan

JAG ÄR BESÖKARE

Här hittar du som besökare information inför ditt besök. Seminarier, utställare, produktnyheter – allt finns här!
Klicka här

JAG ÄR UTSTÄLLARE

Är du bokad utställare och vill veta mer inför ditt deltagande? Här hittar du all viktig information.
Klicka här

FRIBILJETT

Här kan du, helt kostnadsfirtt, registrera dig till Elmässan Göteborg. Det tar bara en minut eller två.
Klicka här

Spännande seminarieprogram på plats med bland andra;

Glenn Hysén

”Inspirationsföreläsning”

Lars Wilderäng

”Är du förberedd?”

David Widlund

”Vad orsakar bränder och vad är myter?”

Ingvar eriksson

”Brytare + workshop kring elbilsladdning”

I samarbete med

Vår officiella mässtidning görs i samarbete med

Psst... MISSA INTE!

Parallellt med Elmässan Göteborg går Light & Design Göteborg-
Nordens enda mässa inom belysning.

Scroll to Top