Praktisk information

Allt du behöver veta inför ditt mässdeltagande​

Se upp för falska leverantörer av databaser och liknande bedrägerier!

Vi på Easyfairs vill uppmärksamma er på att det cirkulerar e-postmeddelanden med oönskade och bedrägliga erbjudanden om databaser och andra “tjänster”.  Om du erhåller ett sådant erbjudande är det rent bedrägeri och kommer inte från Easyfairs. Easyfairs säljer aldrig besökardata till tredje part. Databaserna från dessa företag är för det mesta antingen felaktiga, ofullständiga, av dålig kvalitet eller till och med falska och/eller har samlats in eller skaffats i strid med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).
All användning av namnet Easyfairs eller Elmässan som dessa företag använder är utan vårt tillstånd och olagligt. Vänligen svara inte på dessa e-postmeddelanden. Du bör under inga omständigheter göra några betalningar till företagen bakom dem.
Vänligen informera Easyfairs om du får sådana erbjudanden så att vi kan varna andra.

förbered dig

Generell info

Tisdag 3 maj 2022 08:00-20:00 (inflytt)
Onsdag 4 maj 2022 09.00 – 17.00
Torsdag 5 maj 2022 09.00 – 16.00
utflytt 16.15 – 22.00  

Onsdag 4 maj 2022 09.00 – 17.00
Torsdag 5 maj 2022 09.00 – 16.00

Du hittar boendealternativ här.

Åbymässan
Åby arenaväg 10
431 62 Mölndal 

För mer information om Åbymässan samt hur du enklast tar dig hit, klicka här.

Du hittar resealternativ här.

Teknisk information

Säkra möten

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet

Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Läs hela Easyfairs Saftey Page här.

My Easyfairs

I My Easyfairs lägger ni upp information om företaget, er logga, kontaktuppgifter, delar och publicerar era produkter, nyheter och innovationer,  registrerar monterpersonal. hämtar banners och er digitala biljett. 

Klicka här för att logga in.

Registrera monterpersonal

Du kan själv registrera er monterpersonal via My Easyfairs. All monterpersonal måste ha utställarkort på mässan. Så här går du till väga:

 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan. Hör av dig till victoria.ahlberg@easyfairs.com om du behöver ett nytt login
 2. Klicka på “hantera monter” på den aktuella mässan.
 3. Gå in under fliken “förbered din monter”.
 4. Klicka på “registrera din personal” under avsnittet “monterpersonal”.
 5. Klicka på “registrera din personal” i den nya vyn.
 6. Du kommer nu skickas vidare till ett nytt fönster.
 7. Klicka på ”Personnel” (den andra fliken högst upp på sidan i det blåa fältet) om du inte hamnat där automatiskt.
 8. Klicka på ”+ new” och lägg till monterpersonalens uppgifter. Klicka på next.
 9. Personen får nu ett mejl med sitt utställarkort till den mejladressen du angav.

Kan man föreläsa?

Det finns möjligheter att föreläsa på mässan. Kontakta Lina Lund för vilket upplägg, ämne och scen ni är intresserade av. 

Lina Lund
Head of event
0704 34 45 40
lina.lund@easyfairs.com

lär känna din bransch

VAD ÄR SMART BADGES?​

Smart badges – förvandla dina besökare till kvalificerade leads!
Som utställare får du på inflyttningen en läsare att sätta på monterväggen. Läsaren är en trådlös sensor som placeras på din monter. När besökarna touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in den information om ditt företag och era produkter som du har lagt upp i ert My Easyfairs. Denna information skickas till dem i ett sammanfattande e-mail i slutet av mässdagen.

Om du har ett GoLeads eller GoPlus får du en lista med kontaktuppgifterna till de som touchat er läsare. Listan hittar ni i ert My Easyfairs dagen efter mässan stängt.

VAD ÄR VISIT CONNECT?​

Med appen Visit Connect kan du scanna information om besökarna i din monter, helt enkelt genom att scanna QR-koden på deras besökarbadge. Detta underlättar i din uppföljning efter mässan och ser till att du inte tappar bort viktiga visitkort eller kontaktuppgifter.

Strax innan mässan får du ett Visit Connect-mail med en personlig länk, följ länken och skapa ditt personliga inlogg och lösenord alternativt logga in med ditt befintliga inlogg.

När du är inne i portalen, klickar du på “manage my scan licenses”, här ligger din/dina licenser. Fyll i mejladress på den/dem i monterpersonalen som ska använda appen. Personen i fråga får då ett mejl till sin mejladress med en QR-kod i. Personen får sedan ladda ner appen via Appstore eller Google play, öppna Visit Connect i den smartphone som ska användas på mässan och scanna QR-koden i appen.

Nu är din telefon aktiverad och du kan scanna besökare på plats på mässan. Observera att ni kan inte ändra telefon när QR-koden väl är scannad. Den är låst till den smartphone ni valde. Kom ihåg att detta måste göras innan du besöker mässan, det går alltså inte göra på plats om du inte har tillgång till ditt personliga inlogg, dator och internet.

vi ser till att du syns

HUR MARKNADSFÖR EASYFAIRS MÄSSAN?​

Vi finns här för er och hjälper till med allt från marknadsföringsmaterial, digitala utskick till anpassade inbjudningar till era kunder och nätverk. Vi marknadsför er medverkan och ert varumärke. Vi lägger gärna upp era gästartiklar, nyheter och aktiviteter på vår hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Vi arbetar bland annat med:

 • Samarbetar med branschföreningar och magasin
 • Digital annonsering
 • Sociala medier
 • Nyhetsbrev
 • Utskick av personlig inbjudan via post
 • Utskick av digital inbjudan
 • Telemarketing
 • Inbjudan och information via partners, sponsorer och utställare

Vill du vara med i våra kanaler? Eller behöver du marknadsföringsmaterial? Kontakta: victoria.ahlberg@easyfairs.com så hjälper vi dig!

marknadsföring tillsammans?

Som utställare och partner räknar vi med att ni maximerar möjligheterna som denna mässa skapar genom att bjuda in besökare och sprida ordet om Elmässan genom era kanaler och nätverk. Ni får gärna hjälpa oss med:

 • Bjud in era kunder och nätverk
 • Sprid er medverkan på sociala medier och glöm inte använda #elmassan
 • Bli publicerad; lyft en aktuell frågeställning, hett ämne eller ett spännande case på vår hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Skriv ett redaktionellt inlägg om max en A4 och skicka in till oss. Författare och företag står som tydlig avsändare samt länkad. Mejla in till victoria.ahlberg@easyfairs.com

Extra Synlighet

Elmässan växer sig starkare för varje år, vilket också ökar konkurrensen på plats. För oss är det viktigaste att ni är nöjda med ert deltagande. Ibland behöver man göra det där lilla extra för att sticka ut från mängden.

Vi har därför tagit fram extra synlighetsmöjligheter som får dig att sticka ut lite mer på en mässa som samlar hela elbranschen. Klicka på bilden nedan för att utforska dina extra synlighetsmöjligheter!

Scroll to Top