Följ strömmen - besök Elmässan i Göteborg

Kompetensutveckling

Som verksam i elbranschen har du ett av Sveriges viktigaste yrken. Det ställer också höga krav på dig i din yrkesroll. Att hela tiden jonglera med nya standarder, säkerhet, lagar och regler är inte helt enkelt och att hitta tid för utbildning är också tufft med mycket att göra. Vi vill underlätta för dig, och har därför samlat det allra senaste du behöver ha koll på – på våra scener. Enkelt, effektivt och gratis.

Produkter i fokus ​

Elmässan är den överlägset bästa plattformen för att hitta nya produkter som förenklar ditt arbetssätt. Här kan du ogenerat testa, klämma och känna på de allra senaste innovationerna innan du gör ditt köp. Dessutom kan du på plats ge feedback kring produkter och tjänster direkt till tillverkaren, vilket gör att du kan vara med och påverka framtagningen av nya produkter som förenklar din vardag! Upptäck det senaste inom produktnyheter, träffar ledande leverantörer och skaffar massor av nyttig inspiration och får möjlighet att kostnadsfritt kompetensutveckla dig.

Möjligheter som ger mer pengar i plånboken

Affärerna är det absolut viktigaste med mässan. Vi vill att du som besöker oss ska tjäna mer pengar, och bli mer framgångsrik inom ditt yrke. Vi har samlat alla möjliga hjälpmedel för dig att generera mer affärer till ditt företag. Det gör du via kompetensutveckling, ett starkt nätverk och rätt produkter för att utföra ditt arbete så enkelt, effektivt och miljösmart som möjligt. Allt det, och mycket mer hittar du hos våra varumärken på plats.

Nytt sätt att tänka

Utveckling, kompetens, omvärldsbevakning och hela tiden leverans. Det är höga krav i dagens samhälle. Dessutom vill slutkunden att du gör ditt jobb snabbt, enkelt, utan att kosta för mycket och med hållbarhet i fokus. Varför valde du den strömbrytaren? Är inte det dyrare? Mer ekonomiskt på sikt? Jag vill ju ha det billigaste. Kanske brottas du med att folk ifrågasätter vad du gör. Få svaren på frågorna, och vinn varje argument framöver – vi har alla svaren på de jobbiga frågorna och hur du ska utmana slutkunden att tänka annorlunda.

Utställare

Nedan ser ni ett urval av utställare som kommer för att visa upp sina produktnyheter på Elmässan Göteborg!

Ha lite skoj

Elmässans värdeord är gemenskap, kunskap, glädje och utveckling. Detta genomsyrar hela vår mötesplats och är något du alltid kan förvänta dig på plats. Vi berör viktiga ämnen, det görs miljonaffärer på mässgolvet och vi samlar de allra flesta yrkesverksamma i branschen. Men det är också viktigt att ha roligt tillsammans med sina kollegor i branschen, något vi hoppas att du kan ha hos oss! För att hjälpa till på traven anordnar vi mingel, har inspirationsföreläsningar och roliga aktiviteter i montrarna.

Scroll to Top