VÅRT UNIKA KONCEPT – DÄRFÖR SKA DU VÄLJA ELMÄSSAN

Testa något nytt i Göteborg

Omväxling förnöjer, och det kanske är dags att strama åt mässbudgeten även i Göteborg? Elmässan är ett effektivt alternativ, såväl ekonomiskt som tidsmässigt – utan att tumma på kvaliteten. Låt Elmässan hjälpa dig bygga ditt varumärke och hitta nya vägar till affärer!

Vi slösar ingen tid!

Vi fattar hur värdefull din tid är och att du vill ta så lite som möjligt utav den från din ordinarie verksamhet. Därför vet vi att två intensiva dagar är allt som behövs. Kort och gott! Varför slösa värdefull tid?

Fokus på produkter

En av de främsta anledningarna att besöka mässan är dina produkter. Få återkoppling på mässgolvet från de som faktiskt använder din produkt. Det ger möjlighet till utveckling och nya innovationer. 

Göra affärer på mässgolvet

Vi tar mässan på allvar och hos oss ligger fokus på affärer, snarare än branschfesten, även om vi såklart också har roligt tillsammans.

Relevanta besökare på plats

ELEKTRIKER ● ELKONSULTER ● INSTALLATÖRER ● FÖRETAGSLEDARE ● ARKITEKTER ● INKÖPARE ● TEKNIKER ● TEKNISKA CHEFER ● LJUSDESIGNERS ● SÄKERHETSKONSULTER

Toppmodern hall med stor kapacitet

Elmässan arrangeras i en toppmodern, helt nybyggd mässhall med över 2000 parkeringar i direkt anslutning. Dessutom har vi plats för alla utställare i samma hall, vilket gör att alla känner sig lika viktiga och syns precis lika mycket! Med ett optimalt läge i Göteborg garanterar vi en smidig in- och utflytt där logistiken är prioriterad. Dessutom har vårt team på plats en gedigen erfarenhet, vilket gör att du kan förvänta dig hög service och effektiv hjälp på plats. 

Mässkulturen är stark

På Elmässan kryllar det av potentiella kunder från hela regionen. Vi samlar massvis av intressanta prospects för dig under två effektiva och affärsfokuserade dagar – vilket gör det smidigare än någonsin för dig att enkelt samla relevanta leads under en kort tidsperiod. Vårt motto är nämligen kvalitet framför kvantitet. Därför fokuserar vi på att rätt typ av besökare befinner sig på mässgolvet. Maximal return of investment!

Enkelt och smidigt

Glöm dyra monterbyggnationer och paket, hos oss ingår allt när du ställer ut. Vi ordnar med mattor, väggar, el, och belysning så kan du fokusera på att förbereda dina affärer och din monterpersonal. Dessutom ser vi till att montern är ren och snygg när du anländer på morgonen.

Scroll to Top